Contact McAfee klantenservice Belgie:+32-28086866.

Friday, February 18, 2022

Krijg Volledige Informatie Over De Mcafee Virusscan Enterprise Klantenondersteuning

 McAfee VirusScan Enterprise combineert antivirus, antispyware, firewall inbraakpreventie technologieën om schadelijke software te stoppen en te verwijderen. Het breidt ook de dekking uit voor nieuwe beveiligingsrisico's en verlaagt de kosten van het reageren op uitbraken met de laagste impact op de systeemprestaties in de branche McAfee klantenservice.

Hier enkele punten voor VirusScan Enterprise Process

Maximale verdediging tegen malware — Beschermt uw systemen en bestanden tegen virussen, spyware, wormen, Trojaanse paarden en andere beveiligingsrisico's. Het detecteert en ruimt malware op en stelt u in staat om eenvoudig beleid te configureren om items in quarantaine te beheren.

Proactieve bescherming tegen aanvallen — Realtime scannen zorgt ervoor dat al uw systemen, inclusief externe locaties, worden beschermd tegen huidige en opkomende bedreigingen. VirusScan Enterprise beschermt ook tegen buffer-overflow-exploits die zich richten op kwetsbaarheden in Microsoft-toepassingen.

Eenvoudig, gecentraliseerd beheer — Het McAfee ePolicy Orchestrator (ePO)-platform is de gecentraliseerde beheerconsole voor het implementeren van beleidsregels, het beheren van beveiligingswaarschuwingen en het bekijken van geautomatiseerde rapporten.

Verbeterde beveiliging mogelijk gemaakt door McAfee Global Threat Intelligence — McAfee Global Threat Intelligence (GTI) is een uitgebreide cloudgebaseerde dienst voor informatie over bedreigingen. Het is al geïntegreerd in McAfee-beveiligingsproducten en werkt in realtime, 24 uur per dag, om klanten te beschermen tegen cyberdreigingen via alle vectoren: bestanden, internet, berichten en netwerken. McAfee GTI biedt de breedste dreigingsgegevens, de meest robuuste gegevenscorrelatie en de meest complete productintegratie in de branche. Met het GTI-netwerk van McAfee kunnen ingeschakelde producten bedreigingen op meerdere vectoren in realtime evalueren, wat leidt tot snellere identificatie van bedreigingen en hogere opnamesnelheden. VirusScan Enterprise gebruikt de McAfee GTI-bestandsreputatieservice om verdachte bestanden te identificeren voordat ze noodzakelijkerwijs worden geïdentificeerd als het dragen van schadelijke payloads.

Netwerken vrij houden van een breed scala aan bedreigingen - virussen, wormen, rootkits en Trojaanse paarden - is een grotere uitdaging dan ooit. Of uw organisatie nu een wereldwijde onderneming is met fulltime beveiligingspersoneel of een klein of middelgroot bedrijf, McAfee VirusScan Enterprise zorgt ervoor dat uw eindpuntservers, desktops en laptops malwarevrij blijven. In dat geval heb je technische problemen dus bel dan voor de klantenondersteuning Mcafee klantenservice telefoonnummer +32-28086866.

No comments:

Post a Comment